Radan Logistics Suite

Radan Logistics Suite

Tekintse meg a Radan Logisztikai Készletét, ami teljes körű megoldásokat nyújt alkatrészek kezeléséhez és előkészítéséhez, árajánlatok, megrendelések és gyártási műveletek készítéséhez valamint táblakiosztásokhoz.

Radan 2018 | What's New

Radan 2018 | What's New

Discover the new features and improvements in the 2018 R1 Release of Radan Software

Radic Pro Junior

Radic Pro Junior

Part Picking

Part Picking

Radan 2017 | What's New

Radan 2017 | What's New

Radic

Radic

To celebrate Radan being 40 years old this year we have produced a limited edition hand folded Radic Junior. The following video shows you the folding sequence.

Radraft

Radraft

Radraft provides users with a comprehensive drafting solution for all your 2D design and drawing needs. Although easy to use Radraft has many advanced features to assist with the quick production of drawings and parts.

Quick Estimate

Quick Estimate

Radpunch

Radpunch

Kivágó/lyukasztó technológiák CAD-CAM tervezése. Radpunch alkalmazásával a felhasználó képes a ciklusidők csökkentésére, és az optimális gépkihasználtság elérésére.

Radprofile

Radprofile

A Radan termékcsalád kontúrvágásokat tervező rendszere. Kifinomult technológiatervezés magasszintű automatizáltsággal. A Radpoflie segítségével a maximális termelékenység könnyedén elérhető.

Radan3D

Radan3D

Nagy hatékonyságú, sokoldalú 3D tervezőrendszer, lemeztermékek, és az azokból készült összeállítások megtervezésére.

Radbend

Radbend

A Radbend egy a Radan3D -vel tökéletesen átjárható CAM alkalmazás hajlítótechnológiák megtervezésére.

Radtube

Radtube

A RAdtube egy piacvezető CAD-CAM rendszer csőszerű alkatrészek többtengelyes (lineáris és forgó) kontúrvágásának programozására.

Radmanager

Radmanager

A Radmanager a termelésirányítás átfogó segédeszköze, mely az induló, vagy futó project-ek gyártástervezésére és nyomonkövetésére szolgál.